RC Antwerpen-Amerloo
Bienvenue au Rotary Club Antwerpen-Amerloo

Amerloo...

Recent is er beslist om voor de 6 maal de actie "Hoofdzaak er is Hoop" te organiseren in België. De Disney film die vertoond wordt op zondag 31 maart 2019 de Disney klassieker 'DUMBO'  die herwerkt werd door Tim Burton.  Meer uitleg vinden jullie via deze link.


Rotaryclub Antwerpen-Amerloo heeft in 2017 haar inkomende voorzitter (56) verloren omwille van een neurodegeneratieve aandoening en wil dan ook bijzonder graag haar steentje bijdragen aan de actie "Hoofdzaak er is Hoop".  Zo heeft ze de hand kunnen leggen op een heerlijke verzameling met de zachtste en de schattigste pluchen Dumbo's die je je maar kan indenken. Deze worden te koop aangeboden, de opbrengst daarvan gaat volledig naar het goede doel.


Ook de sportieve mens komt bij ons aan zijn trekken want voor de achtste keer op rij organiseert Rotaryclub Antwerpen-Amerloo op zondag 28 april 2019 de Rotary@10Miles!

Ook nu wordt de zeescoutsbasis aan de Thonetlaan in Antwerpen, gelegen langs de Schelde, de verzamelplaats voor Rotary@10Miles. Deze schitterende basis ligt zeer strategisch, aan de linkeroever van de Schelde en vlakbij de startplaats van de wedstrijden.
Er is een mogelijkheid om je om te kleden, een drankje en een hapje worden aangeboden.

Met dit initiatief richt Rc Antwerpen-Amerloo zich tot alle rotariërs, rotaracters, hun vrienden, kennissen en sympathisanten. Wie onder het logo van Rotary wil deelnemen aan de Antwerp 10 Miles & Marathon vindt op onze website alle belangrijke informatie en een inschrijvingsformulier.


Rotary club Antwerpen-Amerloo werd opgericht op 2 oktober 1993 als eerste gemengde club in ons land.

Intussen hebben wij onze bijdrage geleverd aan zeer veel mooie projecten, hulpacties, studiebeurzen, internationale uitwisselingsprogramma's, enz.

Onze leden nemen bovendien op zeer actieve wijze deel aan het districtsgebeuren.
Zo was Mark Penen gouverneur in 2003-2004 met Flor Jacobs als districtssecretaris.
De eerste vrouwelijke adjunct gouverneur, Andrée Wyckmans (2006-2010), is eveneens lid van Amerloo.
Bovendien kwam de eerste vrouwelijke gouverneur van dit district uit onze gelederen. Babette Van Loock nam deze functie 2009-2010 waar.
En op dit moment, na een lange carrière als AG, zorgt Raymond de Craecker voor de opleidingen binnen het district.

Elke donderdagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur is het statutaire vergadering.


Prochaines manifestations

plus »

Dernières actualités

plus »